Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на полиуретанови тампони

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Монтаж на полиуретанови тампони

Колеги,купих си полиуретанови тампони за предната щанга от Хеед-91.
    Въпросът ми е толкова ли е сложен монтажът им,че ми искат колкото цената на тампоните.Виждам,че са срязани в определен участък.Не е ли това с цел да се улесни монтажа?
    156 1.8 TS

Кви тампони си взел ?????????
    На стабилизиращата щанга ли????
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Сложна е смяната наистина,гредата поне от задната страна трябва да се откачи,после с бормашина се разпробиват нитовете,така че 40-50 лв. за друд според мен е нормално,и да ти сложат и греста майсторите,тази бялата в найлоновата торбичка ,че може после да ти скърцат тампоните.
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

Не знам от къде си но аз от бургас отидох във Варна по съвет на колегата Tinoto в един сервиз казва се МИМО и ми ги смениха за 1 час за 30 лв намерили чалъм и откачат само от едната страна магарето и става
        бързо.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Мерси за отговорите.Значи майсторът е в правото си.Иначе тампоните са за предна стабилизираща щанга.
          156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960
            Сложна е смяната наистина,гредата поне от задната страна трябва да се откачи,после с бормашина се разпробиват нитовете,така че 40-50 лв. за друд според мен е нормално,и да ти сложат и греста майсторите,тази бялата в найлоновата торбичка ,че може после да ти скърцат тампоните.
            Епа там нитове нема бе
            Всичко е винчета, болчета, гайки
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от vegatta_156
              Епа там нитове нема бе
              Тампоните са капсуловани преди първата смяна
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                Първоначално публикувано от vegatta_156
                Епа там нитове нема бе
                Тампоните са капсуловани преди първата смяна
                Точно това имах предвид.
                TIPO 2.0 91g.
                PUNTO 1.2 04 g.
                156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                X